Hvem er jeg?

[images style=”0″ image=”http://spansklaerer.dk/wp-content/uploads/2014/06/cara-laura-21.jpg” width=”250″ align=”center” top_margin=”0″ full_width=”Y”]

[feature_box style=”2″ only_advanced=”There are no title options for the choosen style” alignment=”center”]

Jeg hedder Laura, og jeg kommer fra Argentina. Jeg har boet i Danmark i 5 år. Jeg er spansklærer, og jeg har arbejdet i www.spansklaerer.dk siden 2010. Jeg arbejder nu i flere aftenskoler, herunder Lof og Aof på Frederiksberg, i Roskilde og Tåstrup.

Jeg kan hjælpe jer med grammatik, udtale, kultur, litteratur og rejser. Jeg startede med at undervise, da jeg var 15 år gammel. Jeg arbejdede med fattige børn og lærte dem at skrive og læse samt lidt religion. Det var et samarbejde mellem min skole og Caritas. Siden har jeg været vild med undervisning!! Jeg har undervist i spansk i England, Spanien og her i Danmark gennem de sidste 18 år.

Jeg er en glad person med meget temperament 🙂 men jeg elsker mit arbejde, og jeg elsker at dele mit sprog med jer. Siden jeg åbnede Spansklaerer.dk, er 1000 elever blevet undervist på kurserne.

Tak fordi, du besøgte min blog 🙂

Du er også velkommen til at besøge min hjemmeside www.spansklaerer.dk.

[/feature_box]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *